Kovács-Autó Kft. - 7258 Baté, Fő utca 71. - Telefon: 06 82/376-002

Klímatöltés,karbantartás

Cégünk a legmodernebb klímakarbantartó munkaállomással rendelkezik  benzin, dízel, és hibrid (PAG/POE) meghajtású személy és kishaszon járművek, R134a vagy R1234yfklímagázzal töltött klímaberendezéseinek karbantartására, utántöltésére.

Továbbá vállaljuk klímarendszerek javítását,kompresszor és a klímarendszer alkatrészeinek javítását cseréjét.


Klímafeltöltés:Klímatisztítás, klímafertőtlenítés:
 

A légkondicionáló rendszer ideális élettér a baktériumok, a gombák és más mikroorganizmusok számára. A hideg hőcserélő egységen – az elpárologtatón – átáramló környezeti levegő lehűl, mielőtt az utastérbe kerül. Az elpárologtatón a levegő lehűlése következtében lecsapódik a pára, majd az összegyűlt víz kifolyik a gépkocsi alá. A pára egy része viszont ott marad az elpárologtatón, a sötét és nedves környezet pedig melegágya a nem kívánt élősködők szaporodásának. Ezért ajánlatos évente pollenszűrőt cserélni és fertőtleníteni a klímaberendezést.

Amennyiben gépkocsijában nem kielégítő a hűtés, az autóklíma nem működik megfelelő hatásfokon, akkor az szervizelést igényel. A klímaberendezések évente hűtőközegük 20 %-át elveszítik, ami kihatással van működésükre, ezért rendszeresen fel kell őket tölteni. A klíma töltése m odern, korszerű, számítógépes vezérlésű géppel történik. Bármilyen típusú gépjármű klímáját utántöltjük, hogy autójában újra hűvös legyen.


Klímatöltés,karbantartás - Kép 1.

Kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban?

Az alábbi űrlap kitöltésével tud üzenetet küldeni nekünk. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ellenőrző kód


Vissza a szolgáltatásokhoz